Hypotheekadviseur Dordrecht


Findigo: onafhankelijk hypotheekadviseur in Dordrecht en omstreken

Bezoek en contact

Adres: Jan Valsterweg 104, 
Telefoon: 3315 LG Dordrecht

Bereikbaar op:

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Komen onze openingstijden jou niet goed uit? Geen probleem, op afspraak zijn we ook buiten deze tijden bereikbaar.

Over Findigo 

Welkom bij Findigo, al sinds 2008 het vertrouwde adres voor het afsluiten van een hypotheek in Dordrecht. Ook op het gebied van verzekeringen helpen we graag. Voorop staat onze persoonlijke aanpak waarbij je geen nummertje bent voor hypotheekadvies, zoals dit tegenwoordig bij grote banken en verzekeraars al snel het geval is. 

 • Tevreden klanten (9.9 op Advieskeuze)
 • Altijd welkom in ons kantoor
 • Ruime ervaring in de financiële wereld 
 • Van A tot Z ontzorgen
 • Vaste en ervaren contactpersoon

Persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies in Dordrecht

We zijn een onafhankelijk adviseur, dat betekent dat je via Findigo toegang hebt tot zo'n 50 banken en verzekeraars. Met zo'n uitgebreid aanbod en onze jarenlange ervaring ben je zeker dat je in aanmerking komt voor de laagste rente en het beste aanbod. Findigo Advies is een professionele organisatie waarbij persoonlijke aandacht, individueel advies en zekerheid voorop staan.

Meer dan 25 jaar ervaring

Bij Findigo Advies profiteer je van meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van hypotheken en verzekeringen in Dordrecht en omgeving. Wij kennen alle mogelijkheden, kansen en voorwaarden. Hierdoor heb je de zekerheid van een passend advies. En omdat we de sector goed kennen, zien we tevens de vernieuwingen en veranderingen. Automatisch spelen we hier direct op in, zodat jij als klant direct profiteert van de innovaties die wij doorvoeren. Zo vind je op deze site bijvoorbeeld handige rekentools en bijvoorbeeld je digitale verzekeringsmap en app. Maar heb je liever persoonlijk contact... de koffie staat altijd klaar. Vertrouwd dichtbij in Dordrecht! 

Deskundige hypotheekadviseurs


Van links naar rechts: Eric, Sylvana en kees

Graag stellen we je voor aan het ervaren team van Findigo. Liever persoonlijk kennis maken? Maak eenvoudig een afspraak voor een bezoek aan ons kantoor aan de Jan Valsterweg te Dordrecht. Even (video)bellen kan uiteraard ook. Door onze korte communicatielijnen en een persoonlijke aanpak bepaal je zelf welke manier van communiceren het best bij je past.  

 • Eric heeft in 2008 Findigo Advies opgericht in Dordrecht, omdat hij vond dat het beter en persoonlijker kon dan bij de grote ketens. Hij houdt ervan om samen met klanten op zoek te gaan naar de best passende oplossing, voor nu en later. 
 • Met ruim 35 jaar ervaring als hypotheekadviseur is Kees een lokale bekendheid in Dordrecht. Hij staat bekend om zijn persoonlijke benadering, toekomstgerichte en praktische aanpak, en streeft er altijd naar samen met zijn klanten de optimale deal te realiseren.
 • Sylvana, in haar rol als commercieel assistent, is de centrale spil van Findigo. Met haar ruime ervaring in de hypotheeksector is de perfecte aanvulling op het werk van Eric en Kees. Voel je vrij om Sylvana te bellen! Ze staat altijd klaar om duidelijke en begrijpelijke uitleg te geven.

Hypotheekadvies in Drechtsteden als Zwijndrecht, Alblasserdam, Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht  

Findigo is gevestigd in Dordrecht. Ook in omliggende plaatsen ben je voor deskundig advies over hypotheken en verzekeringen bij ons aan het juiste adres. Veel van onze klanten komen uit één van de plaatesn uit de Drechtsteden. We kennen de mark in deze omgeving goed en kunnen je dan ook optimaal helpen als je een hypotheek of verzekering af wilt sluiten. 

Reviews

Gelukkig zien we onze focus op klanttevredenheid terug in de reactie van tevreden relaties waarvoor we hypotheken en verzekeringen mochten verzorgen. De 9,9 score op Advieskeuze van meer dan 290 klanten, daar doen we het uiteindelijk voor! Onderstaand enkele meest recente reviews van onze relaties:  

 • Gerard en teudy - 5 sterren
  Zeer tevreden! goede adviseur. Raad een ieder aan om hier advies te vragen…Denken echt met je mee!
 • Saskia H. - 5 sterren
  We wilden ons huis verduurzamen met kunststof kozijnen! Kees de Leeuw heeft ons superfijn geholpen met verschillende mogelijkheden wat betreft onze hypotheek, die Kees ons 16 jaar geleden ook geadviseerd heeft. Fijne gezellige gesprekken gehad. Snelle reacties op vragen en langskomen was ook nooit een probleem! Wij zouden deze adviseur aan iedereen aan bevelen!
 • Durinck - 5 sterren
  Wij zijn via buren in contact gekomen met Findigo. Het zijn fijne mensen die je heel goed begeleiden bij het oversluiten van je hypotheek. Wij raden Findigo dan ook aan bij het afsluiten of oversluiten van een hypotheek.

Check deze en meer reviews op de website van Advieskeuze

Rekentools

Hoeveel kan ik lenen voor een huis?

Je droomhuis gevonden, maar niet zeker of je het wel kunt betalen? Met de rekentool ‘bereken maximale hypotheek’ zie je hoeveel je, op basis van inkomen, kunt lenen.

Kan ik dat huis kopen?

Na eindeloos struinen door Funda vind je het: je droomhuis. Maar kun je dit huis, op basis van inkomen en eventueel het inkomen van je partner, ook kopen? Met de rekentool ‘financiering van je huis’ zie je het snel.

Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

Findigo Advies maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie