Over Findigo Advies

Wat kun je van ons verwachten?

Wij zijn een onafhankelijk adviseur, dat betekent dat je via ons toegang hebt tot zo'n 50 banken en verzekeraars. Met zo'n uitgebreid aanbod en onze jarenlange ervaring ben je zeker dat je in aanmerking komt voor de laagste rente en het beste aanbod. Findigo Advies is een professionele organisatie waarbij persoonlijke aandacht, individueel advies en zekerheid voorop staan. 

Toekomstbestendige oplossing
We kijken verder dan alleen je inkomsten, de hypotheekrentes en je huidige situatie. Wil je nog kunnen reizen, behoort gezinsuitbreiding tot de mogelijkheden of juist niet... Kortom we beginnen met een goed en heel persoonlijk gesprek. Wij geloven namelijk dat wij op deze manier jou het beste kunnen helpen! 

Ervaring en kansen
Bij Findigo Advies profiteer je van meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Wij kennen alle mogelijkheden, kansen en voorwaarden. Hierdoor heb je de zekerheid van een passend advies. En omdat we de sector goed kennen, zien we tevens de vernieuwingen en veranderingen. Automatisch spelen we hier direct op in, zodat jij als klant direct profiteert van de innovaties die wij doorvoeren. Zo vind je op deze site bijvoorbeeld handige rekentools en bijvoorbeeld je digitale verzekeringsmap en app. Maar heb je liever persoonlijk contact... de koffie staat altijd klaar. Vertrouwd dichtbij in Dordrecht!

 Lees ook wat we voor jou doen

Bel ons op 078 - 75 19 533 of laat je reactie achter via onderstaand contactformulier.

Jan Valsterweg 104

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

Findigo Advies maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie